Hvordan velge en bil batterilader

Et stort utvalg av bil batteriladere er tilgjengelig for forbrukerne å møte eventuelle krav. De egenskapene og funksjonene til en bestemt maskin kan være fokusert på et eneste formål, eller bred nok i omfang til å gjennomføre en rekke oppgaver. Tiltenkt bruk er en primær faktor som styrer valget av en lader, siden maskinen må være i stand til å oppfylle alle realiserte forventninger. Kvalitet angår bør også tas opp i lys av hvor ofte og hvor lenge du har tenkt å bruke den. Å gjøre et riktig valg i å velge riktig verktøy til jobben kan hindre skuffelser og unødvendige utgifter. Instruksjoner
en

Tenk en liten trickle-ladekabel å opprettholde en optimal tilstand av kostnad for en bil i lagring. Du kan også bruke denne stilen av billig laderen til sakte gjenopprette spenningen av et utladet batteri. Overvåke lading pågår, ved hjelp av ganske enkle lyser disse laderne er vanligvis utstyrt med.
2

Velg en mer robust maskin, hvis raskere, high-output kostnader er ønskelig. Sammenlign lading ampere mellom andre modeller i samme prisklasse å få den beste verdi. Vurdere rente innstillingene som tilbys, og hvilken type ladenivå skjerm, i forhold til tiltenkte funksjoner.
3

Velg en stor roll-around ladekabel, hvis jump-starter er forventet, eller Hvis maskinen skal anvendes i et verksted innstilling. Husk at større, multipurpose ladere kan utføre de samme oppgavene som mindre maskiner, mens det omvendte er ikke sant.
4

Inspiser laderen under vurdering for kvaliteten på konstruksjon. Gi tenkt til historie og omdømmet til laderen produsent, og garantien blir tilbudt. Vær oppmerksom på at en garanti er til ingen nytte, hvis produsenten går ut av virksomheten eller endrer merkenavn regelmessig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124451.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil