Hvor du skal plassere Jack Stå på en Trans Am

Utføre din egen bil vedlikehold kan spare deg for en god del penger, og kan gi deg en god følelse av stolthet og gjennomføring. I slutten av 1960 og tidlig 1970-tallet, var en av de mest populære biler på veien Pontiac Trans Am. Med sin enkle design, var Trans Am også en populær bil for hjemmet mekaniker. Bukker er et viktig element for enhver mekaniker som skal gjøre arbeid under bilen, og vite hvordan du skal plassere Trans Am er bukker vil bidra til å holde deg trygg når du jobber med bilen. Du trenger
Car jackJack standsOwner brukerveiledning
Vis flere instruksjoner
en

kjøre bilen på en flat overflate. Det er viktig at du bare sette bilen opp på bukker på et jevnt underlag for å unngå skiftende eller velte.
2

Trekk til håndbremsen opp på kjøretøyet. Kontroller at bremsen er fullt engasjert til å holde bilen beveger seg mens du arbeider på den.
3

Skyv jekken under bilen, sentrering det under enten forakselen av din bil eller bak aksel, avhengig av hvilken ende av bilen du trenger for å støtte. Du kan også bruke jack poeng hvis din Trans Am har dem. Jekk opp kjøretøyet høyt nok til at du enkelt kan plassere jack stå under bilen.
4

Plasser bukker rett bak forhjulene på din Trans Am hvis du arbeider på fronten. Det bør være en forsterket område bak rattet som er trygt for dine stands. Hvis du arbeider på baksiden slutten, vil det være et lite område like foran bakhjulene som er sterk nok til å plassere bukker.
5

Nedre din jack sakte, noe som gjør at bilen legger seg forsiktig ned på jack stands. Dine stands bør sitte nivå og bør ikke bøye eller punktering kroppen din Trans Am. Hvis noen bevegelse oppstår, heve bilen opp igjen og omstille tribunen.
6

Sett hendene på støtfangeren på din Trans Am og bruke en mild mengde press. Bilen skal hvile godt på bukker og skal ikke bevege seg når du rocke den. Det er viktig at din Trans Am sikres riktig på jack din står å holde deg trygg når du er under den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124388.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil