Slik installerer Skid Plates for Honda Rincon ATV

Honda Rincon ATV er en populær stil, og en av de mest robuste ATV tilgjengelig i dag. Rincons er spioneringen av Honda.com som flaggskipet i selskapets ATV lineup og en av de mest teknologisk avanserte off road kjøretøyer på markedet. Utstyrt med GPScape, en hi-tech navigasjonssystem, og et belte-mindre overføring er det vanskelig å argumentere for at Rincon er ikke vel verdt sin relativt høye prislappen. Imidlertid vil alle de fancy teknologi i verden ikke lagre en ATV når en stor, taggete fjell smeller inn i veivhuset som du krysser ulendt terreng. Det er det beskyttelsesplater er for. Beskyttelsesplater er metallplater som passer på rammen av Rincon å beskytte veivhuset fra steiner og stokker. Stock Rincons kommer med disse forhåndsinstallert, men hvis du har kjøpt en ettermarkedet skid plate eller sykkelen din ikke har en skrens plate installert, vil denne artikkelen hjelpe deg gjennom den enkle prosessen med å installere en. Du trenger
Ratchet sett
Skid plate kit
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en skrens plate kit for din modell av sykkelen. Ettersom det er ulike motorstørrelser og år med produksjon for Honda Rincon, det er forskjellige Friksjonsplaten kits, så sørg for at du får den riktige for sykkelen din.
2

Bruke skralle, fjerne gamle bolter og den gamle skliplate (hvis aktuelt) fra sykkelen. Det er normalt bare fire skruene som holder platen på plass i hjørnene, så fjerne disse og lagre i tilfelle du slippe /miste en av de nye.
3

Monter ny skid plate på plass, og linje opp skruehullene i rammen med de på skid plate. Bruk enten de nye boltene fra din skid plate kit eller de gamle boltene du trukket ut av rammen for å stramme den nye skid plate på plass. Sjekk for å kontrollere at alt er fin og stram og treffer stien!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124404.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil