Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee kom på markedet i 1993 og har siden vært gjennom flere modeller med oppgraderinger til interiør og motor. Hjem vedlikehold og væske sjekker er lett å gjøre på din Jeep Grand Cherokee uansett hvilken modell det er, men det viktigste å vite er at for 1999-2004 generasjon en bestemt servostyring væske er nødvendig for å fylle opp. Du trenger
servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske i din Jeep Grand Cherokee med intervaller på 7.500 miles. Du kan også sjekke andre væskenivåer på samme tid, inkludert kjølevæske, bremsevæske og girolje.
2

Sørg for at bilen er parkert på et flatt underlag, og vent til motoren for å kjøle før du sjekker noen av dine væskenivåer, inkludert servostyring væske, siden varm væske leser på ulike nivåer enn kjølig væske.
3

Finn servostyring reservoaret i power-styringen i motoren avdelingen. Reservoaret skal være tydelig merket, som er væskenivået markeringene på reservoaret. Sjekk at væskenivået er over det lave nivået mark og legge væske om nødvendig.
4

Refill din servostyring væske kun ved hjelp av Jeep-godkjente servostyring væske. For 1999-2004 generasjon, må du bruke bare MS5931 servostyring væske, tilgjengelig fra Mopar. Standard ATF +4 servostyring væske er ikke akseptert av din Jeep Grand Cherokee kjøretøy.
5

Inspiser andre deler i servostyringen, inkludert servostyring pumpe og slanger og koblinger for å sørge for at det ikke er noen lekkasjer i systemet. Hvis du ser slitt eller ødelagt slanger og klemmer, erstatte dem umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124255.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil