Hvor å Feilfri brems støv

Brems støv er vanligvis forårsaket av bremseklossene. Normal bremse bruken forårsaker flak av metall, kevlar eller andre monofilament karbonfibre å samle rundt bremsekomponenter og en bil hjul. Når dette støvet møter med fuktighet, kan det føre til langvarig skade på bilen din. Derfor er det viktig å rengjøre brems støv med jevne mellomrom. Du trenger
bomull eller microfiber klut
Rengjøring produktet ikke inneholder blekemiddel
Nylon børste
Hose
Vis flere instruksjoner
en

Velg en rengjøringsmiddel for å rense bort bremsestøv. Mens det er en rekke kjemikalier som er trygge å bruke, vurdere å kjøpe en av de spesielle produkter utviklet for bruk på bremsestøv. Du kan finne disse produktene på en bil verksted.
2

Spray en beskjeden mengde renhold kjemiske inn i en fille. Bruk en ren bomull eller microfiber stoff. Ikke alle stoffene er ideelle for rengjøring brems støv.
3

Skrubb innsiden av hvert dekk og hjul. Ta deg god tid og ta hensyn til noen steder der du kan legge merke til forekomster av samlet brems støv.
4

Spray rensevæske direkte på yttervegger av dine dekk. Bruk en nylon børste for å fjerne eventuelle gjenværende brems støv. Avstå fra å bruke en stålbørste på delikate gummidekk.
5

Skyll dine dekk og felger rene ved hjelp av vann og en slange. Sørg for å sprøyte vann langs undersiden av hjulene for å fjerne alle spor av bremsestøv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124145.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil