Hvordan erstatte en bil Sikring

Bil sikringer er sikkerhetsanordninger som beskytter ledninger og komponenter fra overdreven skade hvis en kortslutning eller overbelastning av strømstyrken oppstår. Hver krets bærer en viss strømstyrke, og sikringen vil brenne ut om at strømstyrken blir overskredet. Når en sikring brenner ut det må erstattes med en sikring av samme strømstyrke. Du trenger
Nebbtang
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp reservesikringene fra hvilken som helst butikk som bærer biltilbehør. Kjøp noen forskjellige størrelser for reservedeler. Noen sikring paneler har spesifikke kontakter i dem for ekstra sikring lagring.
2

Finn din bils sikring panel. De fleste sikring paneler er rundt, på eller under dashbordet på førersiden. Andre steder inkluderer hanskerommet eller under panseret. Noen bil er har mer enn ett sikringsskap. Hvis sikringen du leter etter er ikke i første sikringsskapet du finne, se etter en annen boks.
3

Bruk produsenten leverte sikringen før verktøyet eller et par nebbtang å forstå utbrent sikring på sidene. Trekk den rett ut av stikkontakten.
4

Skyv den nye sikringen inn i tomme sokkelen. Du kan bruke sikringen pull verktøyet eller nebbtang for å gjøre dette hvis det er vanskelig å få fingrene inn i sikring panel. Vær sikker på at den nye sikringen er den samme strømstyrken som sikringen du fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124118.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil