Hvordan å bekjempe feil på trafikk billetter

Hvis du mottar et sitat, er det viktig å vurdere billetten og inspisere den for feil. Mens feil er ikke vanlig, de kan skje. Men ikke få panikk hvis du kommer over en feil. Det finnes måter å bekjempe disse feilene, og har billettene avvist. Før du ber om en rettssak eller sette i bønn, vil du trenger for å forberede saken og forstå hva feil ble gjort. Du trenger
Citation varsel
Evidence
Vis flere instruksjoner
en

gjennomgang sitatet nøye og merk kausjon forfallsdato. Dette beløpet kan variere fra titalls dollar til hundrevis av dollar. I begrunnelsen nummer, kausjon beløp, utstedelsesdato, forfallsdato og brudd informasjonen er plassert i høyre hjørne av sitatet varsel etterfulgt av utstedende tinghuset.
2

Kontakt kontorist kontor eller besøke retten og be om en videreføring. En fortsettelse er tilgjengelig for slike grunner som planlegging konflikter, sykdom, reiseplaner eller arbeidsforpliktelser. Bruk denne tiden til å innhente ytterligere informasjon om saken, gjennom vitneutsagn (hvis tilgjengelig), gjennomgå fakta i saken eller leie en advokat (hvis mulig).
3

Request en rettssak . Nå som du har anmeldt saken, be om en rettssak dato og ansette en advokat om nødvendig. Du kan også be om en høring for å undersøke mulige feil i offiserens uttalelser eller brudd oppført på billetten. Formålet med høringen er å be om en oppsigelse eller å argumentere gyldigheten av henvisningen. Hvis en høring nektes eller saken ikke umiddelbart avvist, må du be om en prøveordning for å bekjempe de feilene på trafikk billetter. Du må angi en bønn på dette tidspunktet.
4

Gi bevis. Hvis vitneutsagn er tilgjengelig eller andre bevis er samlet inn, bruke disse fakta for å skrive et sammendrag av hendelsen. Målet for bevis som ikke er gjenstand for vurdering. Gi bilder av plasseringen, spesielt hvis store trær, hard-to-view skilting eller andre elementer kan ha påvirket hendelsen. For eksempel kan hvis du ønsker å kreve offiseren ikke har sett deg kjøre stoppskilt fordi hans syn ble hindret fra en stor skrubb, kan et bilde bli gitt for å underbygge dette argumentet. Ved hjelp av bildet, kan du hevde at du stoppet et øyeblikk, men som du nådd stoppskiltet, du flyttet inn i en blind flekk som hindret offiser fra å se deg stoppe.
5

Gjør offiser bevise sin tilfelle og objektet. Å protestere mot rykter, bruke utsagn som: "Det er offiser tolkning av hendelsene, og er ikke godtas." Eventuelle feil som er et resultat av offiseren rapport kan avvises eller utfordret. Gjør ham bevise skyld.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124494.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil