Hva er årsaken til dårlig gass kjørelengde?

Bad gass kjørelengde i et kjøretøy kan være forårsaket av en rekke forskjellige ting, noen felles og noen ikke så vanlig. Det følgende er en kort liste over noen av de vanligste årsakene til dårlig gass kjørelengde. Dårlig Oppblåste bildekk

Bildekk som er feil oppblåst skape betydelige veien motstand og dra på en bil i bevegelse. En bil motor må jobbe hardere for å drive en bil fremover på grunn av dette økte dekk /vei motstand. Denne motstanden chips bort på bilens gass kjørelengde.
Dirty Air Filter

Et skittent luftfilter hindrer luftstrøm inn i en bilmotor, en prosess som forstyrrer normal motor forbrenning og gjør det mindre effektivt. Dette fører til en reduksjon i både motorytelse og gass kjørelengde.
Bad gnist plugger

Tennplugger er ansvarlig for å tenne et bilens luft /drivstoffblandingen, en hendelse som fører til en mini eksplosjon inne i en bilmotor sylindere. Dårlige eller dysfunksjonelle tennplugger ikke brann, eller antennes, riktig, derfor de påvirker motorens forbrenning negativt, noe som igjen virker negativt gass kjørelengde
Bad oksygen sensorer
<. p> For en bil til å være på sitt mest drivstoffeffektive, dets oksygen sensorer, små og elektronisk operert, automatisk justere bilens luft /drivstoffblandingen og må fungere ordentlig. Bad oksygen sensorer forårsake unormal luft /drivstoff blanding forholdstall, en tilstand som resulterer i dårlig gass kjørelengde og dårlig kjøretøyets ytelse.
Leaky injektorer

bilens innsprøytningssystem er ansvarlig for injisering av nøyaktige mengder av brennstoff inn i en bilmotor sylindere, hvor den kombineres med luft og antent. For en bil til å fungere godt, har en bestemt mengde drivstoff som skal injiseres ved hver drivstoff injektor inn i hver sylinder. En lekk drivstoff injektor avfall drivstoff ved lekker den utenfor motoren og redusere mengden drivstoff som gjør det inn i motoren. Dette resulterer i bortkastet drivstoff og redusert gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124495.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil