Hvordan søke Rain-X Automobile frontruten Behandling

Rain-X er en frontruten behandling for bilen din som hjelper deg å se mye bedre i løpet av regn, snø eller sludd. Avhengig av været der du bor, kan Rain-X vare så lenge som fire måneder i en behandling. Hvis du bor der det er mye regn eller snø, må du behandle bilen frontruten oftere. Instruksjoner
en

Rengjør både innsiden og utsiden av frontruten din første gang du bruker Rain-X. Selv om Rain-X er brukt på utsiden av frontruten, hjelper en ren inni forbedre synet ditt enda mer. Bruk et godt produkt å rengjøre frontruten, pass på at det ikke er noen streker. Eddik blandet med vann og en liten mengde såpe vil rengjøre frontruten uten striper eller bruk din favoritt produkt for å rengjøre frontruten. Rengjør frontruten på en skyggefull plass å minimere striper også.
2

Skyll renere av frontruten grundig så det er ingen såperester. Tørk frontruten eller la det lufttørke.
3

Påfør the Rain-X med en myk klut til ren frontruten. Dekke hele frontruten med the Rain-X og la det tørke til en dis, som en lett voks ville tørke til en dis.
4

Bruk en myk klut for å fjerne the Rain-X etter at det har tørket. Tørketiden avhenger av værforholdene på den tiden, hvis det er fuktig vil det ta lengre tid for Rain-X tørke til en dis. Gni forsiktig og buff frontruten til all produktet er fjernet.
5

Gjenta påføringen av Rain-X når det er nødvendig. Hvis du bor i et klima med mye regn eller snø, vil du bruke vindusviskerne mer og the Rain-X vil ikke vare så lenge. Hvis det brukes i henhold til instruksjonene, hjelper the Rain-X regn faller i ark av frontruten. Når det regner, er din visjon kraftig forbedret ved folien handling. Hvis de brukes på vinduet tilbake, vil regnet også faller av i ark hvis vinduet er skråstilt til noen grad. Kjøring i snø og regn er mye lettere hvis du fortsetter å bruke Rain-X som anvist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124174.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil