Hvordan identifisere Typer Automotive Fluids

Hvis bilen sprang lekk i alle sine store systemer, ville du ha en fargerik lerret på din garasje gulvet. Heldigvis er det ikke sannsynlig å skje. Mens ulike biler har forskjellige motorer, alle bilene har lignende væske som gjør dem kjøre skikkelig. Det er en god ide for deg å vite hva de store væsker i bilens motor se ut. Instruksjoner
en

Se etter lekkasjer i olje-linjer hvis du ser mørk rav til brune flekker under bilen. Sjekk bilens oljefilter og rundt bunnpluggen. Servicesentre endring olje i mange biler daglig. Noen ganger teknikere glem å tørke disse ned og stram dem riktig. Pass på å sjekke motorens oljenivå før du starter motoren hvis du ser drypper.
2

Merk fluorescerende-farget væske på gulvet. Dette er trolig frostvæske. Avhengig av kjemikalier i det merket du bruker i bilen, er frostvæske vanligvis fluoriserende grønt eller oransje.
3

Inspiser noen klare væsker du kan se. Bremsevæske går inn i bilen klar, men lyser gult med bruken. Servostyring væske går også i klar og blir mørkere med alderen. Tegn på en av disse på gulvet trenger umiddelbar oppmerksomhet.
4

Sjekk ut bilens girkasse hvis du ser røde eller rosa-farget flekker. En bil er overføring systemet er et lukket system slik at væsken holder seg ganske mye den samme fargen, mens det er i overføringslinjen.
5

Feel noen våte flekker. Hvis flekkene er fet, de er trolig en av væskene ovenfor. Hvis flekken er bare våt og det er en varm dag, er sjansen stor for at klimaanlegget drypper kondens på gulvet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124172.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil