Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Saturn VUE

The Saturn Vue er Saturns (og GM) første forsøk på å gå inn i bilen-sized SUV-markedet, og har vært svært populær i løpet av de første årene av produksjonen. Mens basisk væske bør utføres på VUE på 18.000 kilometer intervaller, dette vil ikke inkludere servostyring væske, siden systemet er elektrisk i hybrid VUE. Fortsett å lese for mer informasjon om den elektriske servostyringen. Instruksjoner
en

Sjekk din servostyringen for problemer hvis du begynner å ha problemer med styring eller hvis "check engine" lyset kommer på i instrumentpanelet. Fordi systemet er elektrisk, er det ingen væske som må sjekkes med jevne mellomrom.
2

Finn servostyringen under rattet ved førerens knær. Servostyringen er assistert av den elektriske motoren, så det er ikke plassert under panseret på bilen din.
3

Kontroller og skift ut noen deler som er nødvendige for å bli vedlikeholdt eller reparert av åpne opp systemet fra innsiden av kjøretøyet. Servostyringen på Saturn VUE bør ikke krever vedlikehold, men hvis du trenger å få tilgang til systemet kan du gjøre det fra innsiden førersiden.
4

Ta bilen til forhandler for tjenesten hvis din "check engine" lyset kommer på og du ikke klarer å finne et problem i servostyringen. Forhandleren kan kjøre en datamaskin diagnostiske å lokalisere problemer i bilen din raskt og enkelt.
5

Slå av "check engine" lys etter service på bilen ved hjelp av bryteren boksen under panseret på bilen din. For en nøyaktig kart av brytere, sjekk instruksjonsboken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124265.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil