Slik service et soltak i en Acura Integra

Hvis du skal vedlikeholde din Acura Integra er sol taket, kan du nyte friluft i godt vær og eliminere lekkasjer og knirking. Det er generelt anbefalt å rengjøre og inspisere soltak er gummipakninger minst to ganger i året. Du trenger
Skrutrekkere
Tenger
plast skrape
Sandpapir
Soltak pakning
3M tetningslister
Shims
Nivå
skrutrekker
Compressed air
3-in-One smøremiddel
White lofri klut
Vis flere instruksjoner
erstatte et soltak Seal
en

ta ned trim som sikrer headliner til toppen av Acura Integra. Legge bitene ut i rekkefølge slik at du enkelt kan erstatte dem, eller ta et digitalt bilde for å referere til senere. Fjern alle trim og headliner å få full tilgang soltaket forsamlingen.
2

Skyv beskyttende panel eller skygge som dekker din soltak tilbake og finne skruer, bolter og klips som holder soltaket til kjøretøyet. Forsiktig napp solen taket på toppen av bilen og løfte den til side etter at du fjerner skruer og bolter.
3

Fjern pakningen som omgir åpningen i din soltak. Du må kanskje bruke en plast sparkel til å skrape pakningen fra kjøretøyet.
4

Rens grøften der gamle pakningen ble sittende og legge ny pakning inni. Sørg for å fjerne den gamle pakningen helt, samt noen lim som kan forstyrre den nye pakningen.
5

Sett den indre kanten av soltak pakning i grøfta, deretter bruke plast skraping verktøy for å brette den ytre leppe i. Sjekk for rynker og justere pakning som trengs før det er satt jevnt og fullt i grøften.
6

Sett soltak og fest den med skruer, bolter og klips du fjernet for å få tilgang til segl. Bruk mellomlegg, om nødvendig, for å sikre soltak montering er i vater.
Opprettholde soltak
7

Kontroller utsiden av soltak av Acura Integra på en månedlig basis. Se å sikre at det er jevnt sittende, ikke løfte på det ene hjørnet. Løfting indikerer det er på tide å rengjøre og smøre sporene.
8

Fjern headliner inni bilen, ved hjelp av en skrutrekker for å fjerne trim stykker som holder den på plass. Ta et bilde av headliner konfigurasjon for å referere til senere. Tillate forsiden av headliner til å henge, slik at du har tilgang til innsiden av Acura Integra er sol taket.
9

Finn de fire avløp rør i hvert hjørne av din soltak. To avløp bak dash til din foran fendere, mens to avløp til stammen av Acura Integra bak baklykter. Skyv hvert rør ut av kontakten, fjerner den med trykkluft for å fjerne eventuelle rester eller tresko, og erstatte røret.
10

Se sporene som beveger din soltak fra det indre av bilen din . Uansett om din soltak glir tilbake eller heiser, rengjør sporene med komprimert luft for å fjerne rusk, så smøre sporene med tre-in-One smøremiddel.
11

Smør og rengjør gummipakninger. Tørk dem av med en ren klut, deretter bruke glidemiddel skissert i brukerhåndboken. Hvis selene er stiv eller viser tegn på stor slitasje, skifte dem ut.
12

Returner headliner og interiør trim til sin opprinnelige stilling, med henvisning til fotografiet du tok i trinn to. Stram til skruene slik at de er tettsittende, men ikke så stramt at de skade stoffet og plast trim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124235.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil