Hvordan å opprettholde Power Steering Fluid Nivåer i en Ford Taurus

The Ford Taurus gjorde sin debut i 1986, med produksjon delt inn i flere generasjoner. Den første og andre generasjoner, fram til 1995, er like, mens den tredje og fjerde forbedret håndtering. I 2006 kunngjorde Ford at det ville stoppe produksjonen av Taurus. Selv om navnet kom tilbake i 2008, er den nye Taurus modellerte mer etter en Five Hundred enn tidligere generasjoner av Taurus for spesifikasjoner og vedlikehold formål. Du trenger
servostyring væske for bruk i Ford biler
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk væskenivået når Taurus er parkert på et plant underlag og motoren er kald. Varm væske eller en skrå overflate vil både føre til feil væskenivået lesing.
2

Les væskenivået på servostyring væske reservoaret, som ligger ved siden av motoren og merket. Pass på at væsken er høyere enn det lave nivået mark, men er ikke overfylte over maksimum nivå.
3

Legg servostyring væske godkjent for bruk i Ford biler, hvis det er nødvendig. Du kan legge væske opp til det høyeste nivået mark, men vær forsiktig hvis du finner deg selv å legge væske med jevne mellomrom så du kan ha en lekkasje.
4

Sjekk reservoaret, slanger, klemmer og annen styring systemkomponenter for sprekker, pauser eller lekkasjer når du sjekke væskenivået. Hvis du finner sprekker, ødelagte eller løse komponenter, erstatte dem umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124234.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil