Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Pontiac grand am

The Pontiac Hotel Am har endret seg mye siden 1970-tallet, men for noen Pontiac grand am kjøretøy utføre hjemme vedlikehold av væskenivået er en enkel rutine. Kontrollere servostyring væske nivå kan hjelpe deg med å feilsøke styring problemer samt forlenge levetiden på bilen din og hindre dyre reparasjoner. Så lenge du kan finne servostyring pumpe, kan du sjekke væskenivået. Du trenger
servostyring væske
Vis Am Flere Instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske nivå i din Pontiac grand hver 7500 miles sammen med de andre væsker i bilen som bremsevæske og girolje. Du kan sjekke det tidligere hvis du har mistanke om en lekkasje eller har problemer med styringen.
2

Sørg for at bilen er parkert på et plant underlag og at motoren er kald før du sjekker væskenivået siden varm servostyring væske eller væske på en skråning vil føre til en unøyaktig lesing.
3

Finn servostyring pumpe, under dynamoen på passasjersiden under panseret. Finn servostyring reservoaret på toppen av pumpen og ta av lokket og peilepinnen for å sjekke væskenivået.
4

Rengjør peilepinnen med en fille og re-sette inn og ta igjen for å sjekke at væsken nivå. Sørg for at væskenivået er over det lave nivået mark og ikke overstiger den maksimale. Fyll på væske om nødvendig, ved hjelp av en trakt hvis du har problemer med å nå reservoaret.
5

Sjekk reservoaret, slanger og pumpe for tegn på en lekkasje, som indikert av slitte eller ødelagte deler. Erstatte eventuelle defekte deler umiddelbart så varmt væske lekker inn i motoren kan forårsake alvorlig skade på Pontiac grand am.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124266.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil