Hva er en momentomformer?

En momentomformer er en svært kritisk komponent i et bilens automatgir. Det som følger er en kort forklaring på hva en momentomformer er samt en liste over de viktigste funksjonene i en bil momentomformer. Hydraulisk pumpe

En overføring momentomformer er en hydraulisk pumpe ansvarlig for trykksetting og Kasting automatgir væske gjennom bilens girkasse. En momentomformer er festet til påkjørsel av en automatisk girkasse.
Egenskaper

momentomformer er rund og består av en indre pumpe montering, som omfatter små tannhjul og fluidkanaler, som roterer som respons på kjøretøyets akselerasjon. Jo raskere et kjøretøy er akselerert, jo mer pumpekraften en momentomformer genererer.
Betydning

En automatisk overføring er avhengig av automatgir væske for å fungere. En automatisk overføring består av et sett med tannhjul som krever flytende kraft til å engasjere seg og skifte. En momentomformer leverer den nødvendige kraft for å tillate en overføring å skifte og engasjere seg i ulike utstyr settene.
Sted

momentomformer er boltet direkte til baksiden av en automatgir. En liten pakning brukes til å tette overføring /momentomformeren knutepunkt og for å forhindre lekkasje av for automatisk transmisjon. En momentomformer boliger består av metall. En rekke små væskekanaler og flytende linjer utgjør den indre makeup av en torque converter.
Effects

Uten handling av en momentomformer, en bilens automatgir ville klare å fungere. Ingen væske makt ville bli generert til å mobilisere og skifte en automatisk girkasse er tannhjul. En momentomformer utøver sin største effektene på en bil som akselererer fra en død stoppe, da denne type akselerasjon krever den største mengden av overføring væske makt for å få en bil rullende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124491.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil