Slik feilsøker styringen i en Mercury Villager

The Mercury Villager varte i ti år, fra 1992 til 2002. Ford og Nissan samarbeider på landsbyboer å bringe en mer elegant minivan til markedet. Hvis du er fast bestemt på å holde på landsbyboer din, vil du ønsker å feilsøke styresystemet ved å følge en enkel sjekkliste. Du trenger
automatiske transmisjoner
Vis flere instruksjoner
en

start ved å se etter de mest grunnleggende årsakene til styring problemer. Sjekk servostyring væske å sørge for at det er rent og nivå. Hvis væsken er å legge lav automatgir væske, for eksempel motorcraft Mercon ATF XT-2-QDX, eller tilsvarende. Hvis systemet har skitt eller luft, må du blø og erstatte væske.
2

Sjekk dekkene og hjul innretting for støy vibrasjoner og trekke. Du kan unngå problemer fullstendig ved å rotere og balansere dekkene dine hver 10.000 miles. Holde trykket selv, og se etter tegn på slitasje.
3

Kontroller at koblingen er smurt og tilkoblingene er riktig justert. Landsbyboer service manual antyder inspeksjon hver 12.000 miles for å unngå problemer. Linkage problemer kan føre til en rekke problemer fra styringsgruppen støy, til styring problemer og selv rattstyring.
4

Inspiser servostyring pumpe, styring rack og girkasse hvis problemene fortsetter. Pumpen kan ikke gi nok trykk til hydraulikk, kan rack mounts være bøyd eller du kan rett og slett trenger å gjøre en enkel justering.
5

Se på bremser og fjæring hvis styresystemet kontrollerer ut. Du kunne ha slitt fjærer eller støt, vridd rotorer og trommer eller en stikker bremseklosser. Du bør også se på lagrene og kuleledd for å sikre at de er i god stand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124308.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil