Slik feilsøker styringen i en Nissan Pathfinder

The Nissan Pathfinder kom inn i markedet som en kompakt SUV i 1986. Nissan har siden re-sized Pathfinder til en mid-size 4-dørs SUV med en V-8 motor. Hvis du ønsker å holde fire-dørs Pathfinder på veien, vil du ønsker å feilsøke problemer når de først oppstår, spesielt problemer med styresystemet. Instruksjoner
en

Balanse og rotere dekkene regelmessig, holde trykket selv og erstatte slitte dekk i par. Ujevne eller slitte dekk kan forårsake vibrasjoner og styring pull. De kan også kaste front end ut av justering, som i sin tur kan også opprette styring problemer.
2

Fyll servostyring reservoar med Nissan Servostyring Fluid (eller tilsvarende merke). Sjekk væskenivået med hvert oljeskift å kontrollere at den er i vater, ren og ikke har luftbobler. Kontroller at beltet ikke sklir og slangen er skikkelig tilkoblet.
3

ta bilen inn for styring service hver 30.000 miles. Sørg for at de sjekker styremaskin og kobling (samt aksel og fjæring deler) for å sikre at tilkoblingene er festet skikkelig, og delene er godt smurt. Etter disse tre trinnene bør avverge de fleste problemer, men hvis styring brytes ned kan du se på andre systemkomponenter.
4

Se på servostyring pumpen hvis hjulet blir vanskelig å slå. Det kan ikke være å gi nok trykk til systemet. Du kan også trenge å justere eller erstatte rack og girkasse.
5

Sjekk at bremser og fjæring. Dine bremsekalipere kan være årsaken til bilen til å trekke eller dine trommer kan være vridd. Du bør også se på fjærer og hjullager. Du kan selv sørge for at ingenting er i konflikt med dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124321.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil