Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Geo Metro

The Geo Metro ble først introdusert i Nord-Amerika i 1989, selv om den samme bilen ble innført flere år tidligere under en rekke andre navn over hele verden. Geo Metro var i utgangspunktet bare tre sylindre, noe som medførte ingen servostyring, men noen 4-sylindrede modeller etter 1995 har servostyring. Hvis du ikke er sikker på om din Geo Metro har servostyring, bare se under panseret. Du trenger
servostyring væske for bruk i Geo Metro kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske i din Geo Metro når du sjekke alle væsker, omtrent hver 7500 miles, spesielt hvis du kjører en eldre modell som har hatt noen reparasjoner eller deler utskiftninger.
2

Park din Geo Metro på et plant underlag når du sjekker servostyring og andre væsker, siden en tilbøyelig kjøretøy kan føre til feil i væskenivået målinger. Pass også på at motoren er kald, ettersom varm væske vil også leses på en annen.
3

Finn servostyring væske reservoaret, som bør plasseres i nærheten av servostyring pumpe komponent knyttet til motor. Hvis du ikke har en servostyring system, vil det ikke være servostyring pumpe eller væske reservoaret, og du trenger ikke å utføre væske vedlikehold til styresystemet.
4

Sjekk væskenivået nivåer ved hjelp av markeringene på reservoaret, og pass på at væskenivået er over det lave nivået mark. Fyll på væske om nødvendig, men legger væske sakte som reservoaret er liten å unngå å fylle over den maksimale nivå mark.
5

Inspiser reservoaret, slanger, klemmer og pumpe for slitasje, inkludert løse deler og pauser eller sprekker i overflaten for å fange lekkasjer i servostyringen tidlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124257.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil