Hvordan øke effektiviteten av en Diesel bil

Diesel motorer tilbyr en unik blanding av drivstoffeffektivitet og utholdenhet for transport av tung last. Selv om det er færre biler på markedet som har dieselmotorer , gjør denne blandingen en diesel - drevet bil eller lastebil til et attraktivt valg for alle som leter etter nytteverdi og effektivitet. Her er noen skritt for å gjøre din dieselbil kjøre jevnt og bruke så lite drivstoff som mulig. Instruksjoner
en

Hold rullemotstand til et minimum ved å sørge for at din bil eller lastebil er dekkene er fullt oppblåst til produsentens anbefalte trykk.
2

Unngå å bruke air condition så mye som mulig .
3

Unngå cruising med vinduene rullet ned på hastigheter større enn 35 miles per time. Vinden kan føle seg fint , men den økte motstanden vil drastisk redusere effektiviteten.
4

Unngå å fylle tanken med biodiesel . Mens du bruker biodiesel reduserer skadelige utslipp og bidrar til å redusere avhengigheten av utenlandsk olje , kan det redusere drivstofforbruk og makt med så mye som 10 prosent .
5

Juster kjørevaner for å spare drivstoff. Raske start , plutselig stopper og reiser i høye hastigheter alle redusere effektiviteten og vanligvis ikke få deg til din destinasjon så mye raskere .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124109.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil