Hvordan rense en frontrute

Rengjøring en frontruten høres enkelt nok til uunngåelig, kommer noen vedvarende substans sammen med det formål å gjøre livet vanskelig. Hvis du har kommet i kontakt med en av disse, kan følgende tips kommer godt med. Du trenger:
ikke-aceton neglelakkfjerner
Onion mesh Veske | Myke kluter
Oppvaskmiddel
Rubbing alkohol
Vann
Vis flere instruksjoner

en

Fjern etiketter. Å kvitte seg med disse, gni området med ikke-aceton neglelakkfjerner eller tennvæske. Begge disse bidrar til å unngå rotete rene ups siden de også fjerne den gummiaktige rest normalt igjen.
2

skrape av insekter. Dryss en liten mengde oppvaskmiddel på frontruten og skrubb med en mesh løk bag eller kommersielt tilgjengelig nylon potten skrubber. Begge elementene fjerne insekter lett fra frontruten uten å skade glasset.
3

Ta vekk skitt. Ved hjelp av natron på en fuktig klut renser lett støv og skitt fra glass og krom overflater. Etterpå skyller frontruten med rent vann og tørk med en myk klut.
4

Skremme bort isen. Hold vindusviskerne isfrie ved å påføre et lag med rubbing alkohol til dem. For frontruten, spray på en løsning av 3 deler eddik og 1 del vann om natten for å sikre at det er isfritt i morgen.
5

Bytt ut vindusviskerne. Å gjøre dette en gang i året hindrer skitt bygge opp, noe som bidrar til en vanskelig å rengjøre, stripete frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124108.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil