Hvordan lage en 2-Cycle Scooter Motor Siste

Kostnaden for drivstoff stiger hele tiden. Levekostnader også gå opp som vi prøver å unngå å gli inn i en full blow resesjon. Med slike alvorlige temaer å vurdere, er det ikke rart at mange mennesker blir til mer økonomisk transportmidler. En av de mer populære valg for mange er å bruke en to-takts scooter for daglig transport rundt i byen. De fleste 2-takts motorer kan stamme lett og slites fort ut. Dette gjør det viktig å ta skikkelig vare på scooter for å gjøre motoren vare så lenge som mulig. Din 2-takts scooter kan vare i 300 miles eller 30.000 miles. Det hele avhenger av hvordan du tar vare på den. Du trenger
2-takts motor oilFuel filterSpark plugsGapping verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Stick til en streng vedlikeholdsplan. Med mindre annet er angitt i instruksjonsboken for scooter din, bør du planlegge å skifte olje hver 2000 miles og å gi 2-takts motor en komplett tune up hver 5000 miles.
2

Bruk høyere grad drivstoff i 2-takts motor. Du kan få en bedre pris ved å kjøpe 87 grade drivstoff, men det er ikke så ren som den dyrere bensin. Den 93 grade er raffinert til en mye høyere standard av kvalitet. Med dette drivstoffet vil bidra til å holde innsiden av motoren din ren og i god stand. Det er også nyttig hvis du bruker drivstoff som er blandet med vaskemidler eller elementer som hindrer korrosjon, siden dette vil bidra til å rense innsiden av to-takts motor.
3

Endre olje som beskrevet i bruksanvisningen for scooter din. Dette gjøres vanligvis hver 2000 miles, ved hjelp av kvalitet motorolje som er formulert for 2-takts motorer. Den manuelle vil si hvilke konkrete olje produsenten anbefaler. Du bør også vurdere å bruke syntetisk motorolje. Disse koster mer, men vil gjøre din scooter varer mye lenger.
4

Endre drivstoffilter regelmessig. Forgasseren på en 2-takts motor har mindre passasjer enn større motorer. Dette betyr at de er mer utsatt for blokkering fra partikler, og ha en god drivstoffilter er nøkkelen til å hindre dette. Du bør bytte dieselfilter på 2-takts motor hvert 6000 til 8000 miles. Også følge nøye med på skjermene over luftinntaksventilen. De bør rengjøres med jevne mellomrom.
5

Sjekk din tennplugger ofte. 2-takts scooter motorer er kjent for å generere mye varme. Dette brenner bort elektrodene på tennpluggene raskt, som endrer gapping på pluggen og kan også endre timing. Sjekk din tennplugger hver 2000 til 3000 miles, mjuster dem med en gapping verktøyet. Du kan noen ganger må skifte tennpluggen helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124393.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil