Slik feilsøker styringen i en Oldsmobile Alero

The Oldsmobile Alero erstattet Cutlass som Oldsmobile kompakte tilbud. Den Alero ble satt i produksjon i 1998 og var den siste bilen selges under Oldsmobile merkevare. Hvis du ikke er klar til å flytte på og har tenkt å holde Alero på veien til den dør, vil du ønsker å betale spesiell oppmerksomhet til styresystemet. Du trenger
servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Roter dekkene hver 15 000 miles. Sørg for at de er balansert, i god stand og trykket selv. Kontroller at hjulene er justert. Hjulet slitasje og justering forårsake mange felles styring problemer.
2

Toppen av din servostyring væske hvis nivåer slipp. Bruk servostyring væske bare, ikke automatgir væske. Sjekk beltet for glidning og linjen for lekkasjer eller løse forbindelser. Bytt ut væsken hvis du finner tegn til forurensning eller luft.
3

Tjenesten styresystemet for å sikre at leddet er i god stand, skikkelig smurt og tilkoblingene riktig justert. Du bør sjekke minst hver 30 000 miles. Hvis du bor på toppen av sammenhengen, væske, og hjul du bør holde styringssystemet i god stand. Skulle det oppstå problemer, kan du se etter løsninger andre steder i systemet.
4

Se etter enkle problemer som kan påvirke styringen. Sjekk om du er overbelastning bilen eller hvis noe er i konflikt med dekkene.
5

Kontroller servostyring utstyr deler for å sikre at de er smurt og fungerer. Du må kanskje også justering girkassen eller erstatte den helt. Du bør også sørge for at servostyring pumpen leverer nok trykk til systemet og at det ikke er løs eller surklende.
6

Kontroller bremsene for å sørge for at de ikke drar. Du må kanskje bytte bøylen, master sylinder eller rotorene og trommer. Hvis du problemet vedvarer, sjekk hjullager, støtdempere og fjærer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124329.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil