Hvordan Rapporter Jettegrytene i Philadelphia

Jettegrytene forårsake skade på kjøretøy og kan også være den underliggende årsaken til flere alvorlige ulykker som sjåfører svinge for å unngå dem eller sprette ut av dem skremt og skjelven. Sinkholes, jettegryter, vei hjulspor og raviner er gjennomgripende kjørebane problemer over hele landet. Under sin "Operation Smooth Streets"-initiativet, har City of Philadelphia en effektiv handlingsplan for å lokalisere og reparere jettegryter før de skape kaos. Hvis du blir offer for en av byens svelge hull, ta et minutt å rapportere det så de følgende i kjølvannet din ikke vil lide samme skjebne. Instruksjoner
en

Finn en jettegryte. Du vil merke det sikkert når du enten bump rett inn i den, eller bare savner det av skrensende vilt.
2

Merk deg adressen. Gatenavnet er viktig, som er noen krysse veier. Hvis du kan, finne nummeret på bygningen nærmest jettegryte. Å være så spesifikk som du kan vil sikre at Glatte Gater mål at jettegryte og ikke en annen av kjørebane pockmarks.
3

Rapportere jettegryte og dens plassering ved å ringe Glatte Gater Kunde Affairs Unit på (215) 686-5560.
4

Gå online til jettegrytene nettsted (se Ressurser). Gå til "Klikk her for å Report a Street Defekt."
5

Fyll ut adressen til jettegryte sammen med en beskrivelse av veien tilstand. Ta med ditt navn, telefonnummer og e-postadresse i tilfelle byens arbeidere må bekrefte informasjonen du har oppgitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124339.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil