Hvordan å stramme eller Erstatt kjølevæskeslanger i en Acura Integra

Endre kjølevæske slanger på en Acura Integra er en rask prosjekt som holder bilen fra å forlate deg på siden av veien. Sjekk kjølevæskeslanger på våren og igjen i høst. Variasjoner i motor alternativer og modell år alle bruker de samme instruksjonene, men slangestørrelser må verifiseres med Acura Integra drivere manuelt. Du trenger
Bil jack
Jack står
Catch kan
skrutrekker
tang eller mutter driver
Knife
Vis flere instruksjoner
1

La motoren kjøle seg ned. Jack bilen opp med den oppjekkbare poeng bak forhjulene og legg bilen på bukker. Fjern radiatorlokket og plassere en bøtte eller ta beholder under radiatoren pluggen og slanger. Åpne avløpet og la nok kjølevæske ut av radiatoren for å holde den lekker fra slangen.
2

Løsne slangen på begge ender ved å knipe våren klemme endene eller ved hjelp av en muttertrekker avhengig av stil av klemmen på plass. Trekk klemmer ned slangen før den har åpnet brystvorten. Fullt tømme radiator for å erstatte de nederste enhet slanger, som kun kan nås fra undersiden av bilen.
3

Dra eller vri slangen til den løsner fra koble enden. Slit slangen med en kniv og skrelle den tilbake hvis den ikke kan frigjøres for hånd. Rengjør begge slangeendene og inspiseres sprekker eller skade, erstatt slitte slanger umiddelbart
4

Sett de klemmer over begge ender av den nye slangen og dypp endene i ren kjølevæske å gjøre det lettere å skli på. brystvorten. Skyv slangen på de forbinder endene, snu slangen rundt hvis endene ikke kobler enkelt. Mange slanger er litt forskjellige diametre på endene og vil bare passe en vei.
5

Stram klemmene med tang eller muttertrekker. Lukk avløpet hvis åpen og fyll radiator med rent kjølevæske. Sett på radiatorlokket og starte motoren på Acura Integra, og legger ekstra kjølevæske etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124221.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil