Hvordan Kast Degreaser Solvent

Degreaser løsemiddel er et bemerkelsesverdig produkt, som alle som har jobbet med problemet med fett eller olje kan bevitne. Ikke bare kommer den i mange former, men det er funnet i mange husholdninger og steder av virksomheten. Det er imidlertid klassifisert som farlig avfall og skal ikke bare håndteres med forsiktighet, men behandles som spesialavfall. Instruksjoner
en

Bruk avfettingsmiddel løsemiddel opp helt hvis mulig. Kjøpe små mengder av noe som anses som farlig materiale og prøve og bruke produktet helt.
2

Les etiketten om riktig lagring og deponering av avfettingsmiddel løsemiddel. Følg alltid produsentens anvisninger ikke bare for bruk, men etterpå også. Mange avfettingsmiddel løsemidler kan lagres for en viss tid, men trenger å bli satt ut av rekkevidde for barn og dyr.
3

Spør om husholdningenes farlige roundups i ditt område. Mange lokale avfall selskaper tilbyr denne tjenesten en eller to ganger i året. Du kan også kontakte andre nekte selskaper funnet i telefonboken for flere alternativer.
4

La avfettingsmiddel løsemiddel i originalemballasjen og forsegle beholderen tett. Dette vil holde farlig materiale forurenser noe annet og la alltid etiketter i takt, selv når man kaster en tom beholder unna.
5

Sjekk med naboer og venner å se om de har bruk for noen ekstra avfettingsmiddel løsemiddel som du kan ha, i stedet for å kaste den ubrukte delen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124100.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil