Slik fjerner Swirl Marks og spindelvev på en bil

Biler er gjenstand for mange elementer som kan ripe og ding sin overflate. Dessverre kan rense bilens eksteriør med feil produkt forårsake virvel merker eller spindelvev. Selv auto detalj teknikere kan uforvarende lage disse stygge problemer. Med riktig verktøy og produkter, kan du fjerne swirl merker og spindelvev. Du trenger
mikrofiber håndklær
Bilvask løsning
Vann
Wax produkt sammenligning Myk voks applikator
High-speed buffer
Orbital poleringsmaskin
Clear-coat protector
Vis flere instruksjoner
en

vaske bilen nøye med et produkt som fjerner vei skitt. Pass på at du får all den tjære og insekter av alle overflater. Microfiber håndklær er gode å bruke fordi de er mindre utsatt for riper i bilens overflate. Vask med ett håndkle og skyll med en annen.
2

Påfør voks til bilen din med en myk klut eller applikator. Gjør dette på en ikke-solrik dag, eller sette bilen i skyggen. Påfør voks sparsomt. Ikke legg på mer voks enn du kan ta av i tiden som er angitt på etiketten.
3

Fjern voks med en high-speed buffer eller orbital poleringsmaskin. Begge disse skal ha myke polering vedlegg. Arbeid maskinene frem og tilbake i et lite område for å fjerne swirl merker og spindelvev.
4

Gjenta trinn 2 og 3 til du får hele bilen vokses. Hvis du jobber i små flekker og ikke dekker et stort område av gangen, bør du være i stand til å redusere eller eliminere virvel merker og spindelvev.
5

Tett nylig vokset finish med en klar-coat beskytter. Dette produktet gir bilen et glass-aktig glans samt bidrar til å beskytte den mot daglig smuss og skitt. ​​
6

Hold bilen ren. Vask den regelmessig med produkter utviklet for å beskytte overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124199.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil