Hvordan Endre u-ledd på en bil

Over tid u-ledd på et kjøretøy bli slitt og trenger utskifting. Tegn på dette kan se ut som støy, vibrasjoner, eller rumblings som bilen er i bevegelse og drivakselen roterer. Det bør utvises forsiktighet når du skifter u-ledd som det krever å plassere seg under bilen. De fleste biler vil ha sine U-ledd skiftes ut på samme måte, ta kontakt med en bil reparasjon guide for noen spesifikke kjøretøy behov. Instruksjoner
en

Plasser blokker mot en av de bakre hjul og sette giret i fri. Ved å plassere overføring i nøytrale vil det være lettere å fjerne drivakselen og deretter erstatte u-ledd fordi det blir ingen spenning på drivakselen.
2

Bruk en hydraulisk jekk for å heve motsatt side av bilen som har den blokkerte hjulet. Komme under den løftede side av bilen og løsne alle mutrene som holder de U-formede bolter tett mot endene av U-ledd ved den andre ende av drivakselen bort fra transmisjonen. Banke forsiktig på U-formede bolter med en gummihammer for å løsne og kan fjernes. Bruker for mye kraft kan føre til skader på andre deler av bilen.
3

Fjern de U-formede bolter og deretter ta drivakselen og flytte det lett mot fronten av bilen til trekk det fra åket. Trekk drivakselen tilbake mot baksiden av bilen etter frigjør det fra åket til den fremre åk kommer ut av den utgående aksel i overføringen. Plasser en ren fille i hullet på utgående aksel for å sikre at ingen overføring væske lekker ut.
4

Ta drivakselen over til en benk og plasser i en skrustikke for å holde fast. Gjør et synlig merke på slutten av drivakselen og åket slik at det kan settes sammen på samme sted for å bevare balansen i drivakselen.
5

Bruk et par nebbtang eller holdeklipsen verktøy for å fjerne klemmene på alle de fire caps. Plasser universalledd verktøyet på den ene side av åket, og presse ett hetten ut av åket til den er løs nok til å bli fjernet. Gjenta for den andre siden. Deretter flytter verktøyet rundt på yokes til alle caps er fjernet og det er mulig å fjerne korset del av den gamle U-joint.
6

Reverse trinnene for å installere den nye U- leddene på drivakselen og erstatte drivakselen på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124200.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil