Hvor å Sjekk Manuell Transmission Fluid i en Volkswagen

Opprettholde riktig nivå for overføring væske i en manuell girkasse er viktig å holde noen manuelt skifte bil i god stand. Hvis væsken blir lav, kan skiftende bli vanskelig og skade kan gjøres til skiftende komponenter. Trinnene her bør være den samme for en hvilken som helst Volkswagen modell, selv om det bør bare forsøkes av de med kjennskap til deres bilens komponenter. Du trenger
Manuell girolje
unbrakonøkkel
sprøyte
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp bilen. Pass på å bruke jack står plassert under bilen i tilfelle jekken svikter. Dette arbeidet vil kreve at du skal være under bilen, og kan være potensielt farlig arbeid.
2

Finn hvor transaxle boliger er. Det vil være to separate plugger: Et høyere nivå en som er i påfyllingshullet, og en lavere én som er dreneringshull. Skru av høyere en.
3

Sjekk nivået på overføring væske. Så det er ingen peilepinnen, vil dette bli gjort visuelt. Fluidet bør være opp til den nedre del av hullet. Hvis det ikke er, så tilsett mer væske ved hjelp av den anbefalte væske for ditt kjøretøy.
4

Bruk en sprøyte for å legge til ekstra væske om nødvendig. Ikke fyll, da det kan føre til lekkasjer.
5

Sjekk væskenivået på nytt for å sikre at transaksel er riktig utfylt. I så fall skru påfyllingspluggen tilbake på tett.
6

kjøre bilen et kort stykke, deretter inspisere for eventuelle lekkasjer. Hvis det lekker, sikre påfyllingspluggen har ikke kommet løs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124465.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil