Hvordan øke drivstoff kjørelengde på RVs

Hvis du er en hyppig reisende i RV, vil du ønsker å finne måter å øke drivstoff kjørelengde. Siden den gjennomsnittlige RV gjennomsnitt 7 miles per gallon drivstoff, vil du ønsker å finne måter å justere bilen for å øke dette antallet. Prøv flere av følgende teknikker for å gjøre gass varer lenger, spesielt hvis du planlegger en lengre tur. Instruksjoner
en

Reduser mengden vekt innsiden av rv. Den gjennomsnittlige belastningen av RV drivere er mellom 2000 og 3000 pounds. Bli kvitt så mye overflødig last som mulig for å øke din RV gass kjørelengde. Du kan også vurdere å kjøre med halvfulle vanntanker for å redusere vekten.
2

Kontroller lufttrykket i dekkene. Utilstrekkelig dekktrykk kan påvirke drivstoffeffektivitet av campingvogn. Trykket skal være fullt oppblåst å redusere luftmotstanden når du bærer tunge byrder.
3

Juster kjørefarten. Kjør på motorveien så ofte som mulig for å unngå stop-and-go kjøring. Du vil ønske å opprettholde en hastighet på 50 til 60 miles per time for å optimalisere RV drivstoffeffektivitet. Bruk cruise control når du kan også øke drivstoff kjørelengde på RVs.
4

Unngå å sette på klimaanlegget, hvis mulig. Klimaanlegg er kjent for å skade RV drivstoff kjørelengde, spesielt siden enheten må jobbe hardt for å kjøle hele førerhuset på RV.
5

Installer en vindavviser. En vindavviser vil lede vinden over toppen av RV for å eliminere motstanden opprettet av luften som kan være skadelig for drivstoffeffektivitet.
6

Endre luftfilteret på rv. Et tilstoppet luftfilter vil gjøre RV brenne mer drivstoff enn nødvendig for å betjene RV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124517.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil