Hvordan du skal se etter slitasje eller lekkasjer på slanger og klemmer i en VW Passat

Kontrollere slanger og klemmer for skader og lekkasjer vil hjelpe din VW Passat mer effektivt. Mekanikere anbefaler du sjekke slanger og klemmer en gang hver 3. måned. VW Passat radiator slanger varierer sterkt, selv innenfor samme årsmodell. For å få riktig del, ta din gamle radiator slange med deg for å kjøpe en erstatning. Instruksjoner
en

Finn øvre og nedre radiator slanger, som går fra radiatoren til motoren og fra radiatoren til eksosmanifolden. Kjølevæske slangen går fra radiator til inntaket manifold. Varmeapparatet slanger kjøre fra radiatoren til baksiden av motorblokken, som gjør slangene festet til inntaket manifold.
2

Inspiser hver slange for sprekker, frisions eller bittesmå rifter. Hvis du finner noen av disse midlene, må slangen skiftes ut umiddelbart. Tørk bort fett før du sjekker dine slanger og klemmer slik at du enkelt kan se deler.
3

Kjør hendene ned slangene å sørge for at slangene føle seg fast, ikke myke eller ettergivende. Hvis slangene er myk å ta på, erstatte dem for å hindre svikt.
4

Klem hver slange i begge ender og ta hensyn til hvordan det føles. Hvis du kan føle rygger når du klemme endene av slangen, det er en indikasjon på det er sviktende fra innsiden, og må byttes ut.
5

Sjekk endene på hver slange for å sikre at det er fullt tilkoblet og ikke sakte skli gratis.
6

Bruk en skrutrekker til lun opp klemmer på slutten av hver slange. Avhengig av året av VW Passat, trenger du en Phillips eller vanlig skrutrekker for å gjøre dette. Kontroller at klemmen er tettsittende, men ikke for stramt. Hvis du strammer de klemmer for mye, kan du føre en tåre eller rive i overflaten av slangen.
7

Start bilen og flytte den til et sted som er tørt og rent, slik at du kan se om det er noen lekkasje. La VW Passat kjøres i ca fem minutter, og deretter inspisere overflaten under. Hvis du ser væske, har du en lekkasje.
8

Inspiser slanger og klemmer på nytt for å se om du kan finne ut hvor lekkasjen kommer fra. Bruk hendene til å kjøre ned langs slangen til å føle etter kilden til fuktighet. Bytt at slangen og klemme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124220.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil