Slik service et soltak i en Pontiac grand am

Hvis du skal vedlikeholde din Pontiac grand am sol taket, kan du nyte friluft i godt vær og eliminere lekkasjer og knirking. Det er generelt anbefalt å rengjøre og inspisere soltak sin gummipakning og mekanikk minst to ganger i året. Du trenger:
Skrutrekkere
Tenger
Plastic skraperedskap
Rustoleum
New gummipakning
Nivå
Trykkluft
tre-i-ett Glidemiddel
lofri klut
Vis flere instruksjoner
Bytt Rubber Seal
en

Tilgang din soltak ved å fjerne de indre trim stykker og headliner fra innsiden din Pontiac grand am. Ta et bilde av trim og headliner før du gjør dette, slik at du enkelt kan erstatte dem senere.
2

Fjern skruer og bolter som holder soltaket til kroppen av Pontiac Hotel Am. Trekk ut soltaket fra strømkilden, som ligger bak solen taket.
3

Trekk soltak opp og ut av bilen og sett den til side på et trygt sted. Verve hjelp av et ekstra sett med hender for dette trinnet, slik at du ikke utilsiktet skade bilen.
4

Tug på den gamle gummipakningen til gratis kanalen sin. Bruk plast skrape for å fjerne eventuelle gjenværende gummi eller lim. Hvis du finner rust i kanalen, strøk det med Rustoleum før du installerer den nye pakningen.
5

Unbox den nye pakningen og legg det i kanal. Fest den ytre leppe først, og deretter den indre leppe. Inspiser pakningen for rynker og buler. Hvis du finner noen, løfter forseglingen og installere den. Du vil at forseglingen skal være med hele veien rundt kanalen. Am
6

Erstatt på Pontiac Grand og fest den til rammen av kjøretøyet. Plugg soltak tilbake igjen Returner headliner og Interiør arbeid tilbake på plass.
Opprettholde soltak
7

Kontroller utsiden av soltak på en månedlig basis. Se å sikre at det er jevnt sittende, ikke løfte på det ene hjørnet. Løfting indikerer det er på tide å rengjøre og smøre sporene.
8

Sjekk drenering rør for din Pontiac grand am. To avløp til fronten av kjøretøyet, vanligvis under fendere. De to andre avløp til baksiden av bilen din, vanligvis bak baklykter. Bruk trykkluft til å blåse ut eventuelt rusk, støv eller tresko.
9

Tilgang sporene og seler av Pontiac grand am sol taket ved å fjerne Interiør og la tak-slipp. Du trenger ikke å fjerne den, bare la den henge. Bruk trykkluft for å fjerne rusk, så smøre sporene med tre-i-ett.
10

Smør og rengjør gummipakninger. Tørk dem av med en ren klut, deretter bruke glidemiddel skissert i brukerhåndboken. Hvis segl viser tegn på slitasje, bytt det slik at soltaket ikke lekker

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124286.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil