Hvor mye koster det å male et bil?

Maleri en bil krever mer enn et par bokser med spraymaling. Mens disse slags jobber er tilgjengelig til lave priser, vil den dårlige kvaliteten på arbeidet være tydelig når malingen begynner å flasse etter noen uker. Garasjer som spesialiserer seg på maleri biler starter fra scratch. Den opprinnelige malingen er pusset ned, spesialiserte verktøy brukes til å søke en ny frakk og transparente lag blir lagt for beskyttelse. Hvert av disse trinnene inneholder variabler som kan endre prisen en maling, slik som størrelsen av et kjøretøy, og kvaliteten av malingen. Prosessen

En god maling jobb for en bil krever omfattende forberedelser, dyre materialer og spesialisert kompetanse. Av denne grunn, vil den første faktoren i prisen på å male en bil være kvaliteten på arbeidet og hvor mye tid en garasje setter inn i jobben. Først bilen blir vasket, vil de opprinnelige maling slipes ned og krom og vinduene vil bli dekket. Etter at preparatet har blitt fullført, er en fargeløs primer anvendt for å legge til lang levetid for malingen. Deretter vil farget maling påføres med spray våpen, etterfulgt av gjennomsiktig beskyttende dekke. Forskjellige garasjer kan behandle hvert trinn annerledes. Noen kan kjøre gjennom utarbeidelse raskt, mens andre vil ta seg tid til å gjøre detaljert arbeid. Kvaliteten på arbeidet avhenger av hva en forbruker er villig til å betale.
Materials

tillegg til kostnadene for arbeidskraft, er flere materialer inkludert i kostnadene med å male en bil . Noen som bestemmer seg for å male sin egen bil bør forvente å kjøpe noen spesialiserte verktøy som en spray pistol og dekker for vinduer og krom. De som går til en garasje vil fortsatt være å betale for primer, lakk og det klare belegg. Fordi flere lag med hver maling er nødvendig, et komplett sett av anstendig materialer falle i området fra $ 1000 til $ 1500. Men som alt annet, kan disse prisene endres dramatisk basert på kvalitet. Top-of-the-line maling kan koste godt over $ 5000, mens de laveste nivåer kan finnes for bare noen få hundre dollar. Noen farger, spesielt rødt, kan også koste mer. Størrelsen på et kjøretøy bør også tas i betraktning, fordi mer eller mindre materiale vil være nødvendig, avhengig av kroppsstørrelse.

Labor

Arbeiderpartiet prisene varierer sterkt i ulike områder og basert på kvaliteten på arbeidet. Mens raske maling arbeidsplasser kan bli funnet for under $ 500, er forberedelse vanligvis ikke-eksisterende og påføring av maling tendens til å være ujevn og slurvete. De fleste garasjer vil fullføre hele prosessen fra forberedelse til slutt for $ 2000 til $ 3000 i arbeidskraft. Men igjen, kan prisene variere basert på kvalitet. Kostnaden for arbeidskraft vil også stige og falle med størrelsen av et kjøretøy, i hovedsak på grunn av fremstillingsprosessen. Mange garasjer inkluderer mindre kropp arbeid som fjerning av riper og små bulker under en maling jobb. Øvre enden lønnskostnader kan nå $ 50.000 eller mer, men disse prisene en tendens til å være reservert for ulike typer spesialiserte arbeidet.
Endelige priser
p Med kombinasjonen av arbeidskraft og materialer, vil en typisk maling jobb være i størrelsesorden $ 3000 til $ 4500. Kvaliteten av arbeidskraft, på størrelse med et kjøretøy, og den type av materiale som er de viktigste variabler i å bestemme prisen, og ytterligheter finnes i begge retninger. En dårlig maling jobb kan koste så lite som $ 800, mens den absolutt beste kan toppen $ 75.000. De som bestemmer seg for å male sin egen bil kan spare tusenvis av dollar i arbeid, men de må regne med å bruke ekstra på et pistolgrep, sandpapir, dekker for vinduene og krom. Maling kan også koste mer en enkelte forbruker, og investering av tid kan være betydelig til den uerfarne.
Warning

De som er interessert i å male sin egen bil bør advares om at feilaktig tilberedning kan skape varig skade på kjøretøyet sitt. Ikke bare det, men feilaktig påføring av maling kan skape ujevne overflater og stygge blemmer. Problemer forårsaket av dårlig forberedelse og ujevn maleri er spesielt synlig med mørkere strøk med maling. Skimping på alle trinn kan føre et kjøretøy maling til tidlig peeling eller svekkes. Noen uten erfaring eller veiledning i å male en bil bør sterkt vurdere en konsultasjon med en profesjonell. Forbrukerne må avgjøre om risikoen for å skade sine kjøretøy og tiden satt i sin egen arbeidskraft er verdt mer enn prisen av faglig arbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124415.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil