Hvordan å opprettholde Power Steering Fluid Nivåer i en Dodge Ram

The Dodge Ram refererer til en linje av lastebiler og varebiler produsert av Dodge. The Ram etiketten ble brukt før på 1980-tallet og den mest nåværende linje med Ram biler har blitt gjenvunnet sin popularitet. Dodge Ram biler fra 1990-tallet og 2000-tallet er kjent for sin makt og lastekapasitet. Hjemme vedlikehold for disse kjøretøyene er enkelt og tilgjengelig for grunnleggende systemer. Du trenger
Dodge godkjent servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk Ram servostyring væske nivåer, sammen med andre væsker som kjølevæske og brems og overføring væske hver måned hvis du kjører en Dodge Ram 1500, 2500 eller 3500 lastebil eller en gang hver 7500 miles hvis du kjører en 1500, 2500 eller 3500 van.
2

Park din Dodge Ram på et plant underlag og la motoren avkjøles før du sjekker eventuelle væskenivåer som ujevnt underlag eller varme temperaturer kan forårsake unøyaktige væskenivået avlesninger.
3

Finn styring væske reservoaret i motoren avdelingen hvor den er merket tilsvarende. Ta av tanklokket for å sjekke at servostyring væske nivået er over det lave nivået mark, men ikke overstiger maksimumsnivået.
4

Legg godkjent servostyring væske, om nødvendig. Hvis du finner deg selv å legge væske ofte, sjekk reservoaret selv og de omkringliggende slanger og klemmer å sørge for at ingen deler har blitt slitt, korroderte eller løs og erstatte deler som trengs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124250.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil