Hvordan forstå grunnleggende brems komponenter

Bilens bremsesystem, med alle dens komponenter, er mer enn pads og rotorer eller sko og trommer. Andre deler inkluderer væsker, stål linjer, gummi linjer, hjul sylinder eller calipers og kabler. Her er litt informasjon om hvordan disse komponentene fungerer. Du trenger
Jack
Sikkerhet står
Vis flere instruksjoner
en

Få inn i bilen og ser ned på bremsepedalen. Det er en spak med en gummi pad som festes til master sylinderen under panseret. Se på nødbremsen, er det også en spak med en pad. Når brukt, har i nødbremsen bakbremsene på til de blir frigitt av operatøren.
2

Åpne panseret og fest den med propellen stang. På førersiden av frontruten området vil du se master sylinder. Denne komponenten holder bremsevæske som flytter caliper stemplene eller hjul sylindere. Stål bremseslanger kjøre ut av master sylinderen. Disse bremseslanger kan kjøre til en anti-bremsesystem, hvis bilen har en. De til slutt blir rutet til hvert hjul langs rammen.
3

Jack opp bilen og støtte det med sikkerhet står. Ser under bilen på rammen kan du se stål bremseslanger kjører til hvert hjul. Mellom stål linjer og kalipere er gummi brems slanger. Slangene tillate karosseriet for å bøye på rammen uten å bryte stålledninger. Under bilen kan du også se i nødbremsen kabelen.
4

Sjekk hjulet området under bilen for bøylen og pad montering skrevende rotoren. Dette er hva som holder og strammer pads på rotoren når du legger trykk på bremsepedalen.
5

titt på baksiden bremser. Bilen kan ha en tykkelse og rotor oppsett lik den fremre system, eller det kan ha en sko og tromler. I denne typen bakbremsene, skoene kontakt trommer ved å spre fra hverandre for å holde trommelen ved oppbremsing. De er semi-sirkulær for å passe inne i trommelen. Dette oppsettet bruker hjulet sylindere for å spre skoene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124113.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil