Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Chevy Avalanche

The Chevy Avalanche representerer en ny innovasjon for personbiler lastebiler. Bygget med passasjer hytte av en SUV og en lastebil seng, tilbyr Avalanche en nyskapende "midgate" eller flyttbare barriere skille hytta og sengen. Mens spesielle utgaver og ulike generasjoner siden den første 2002-modellen har oppdatert makten, har lekre detaljer og trim, grunnleggende vedlikehold som væskenivået vedlikehold forble uendret for alle Avalanche kjøretøyer. Du trenger
GM-godkjent servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske nivåer i din Chevy Avalanche minst en gang hver 15 000 miles eller tidligere hvis du begynner å ha problemer med styring eller varsel lekkasjer under panseret.
2

Parker bilen på et plant underlag og slå av motoren før du kontrollerer servostyring væske nivåer. Hvis motoren er varm, la den avkjøles i minst en halv time før du arbeider under panseret.
3

Finn servostyring væske reservoaret, som skal være tydelig merket, ved siden av motoren. Ta av lokket for å sjekke væskenivået, og pass på at det er høyere enn det lave nivået mark, men lavere enn det maksimale.
4

Refill servostyring væske i Chevy Avalanche med en GM-godkjent servostyring væske om nødvendig. Hvis du må etterfylle ofte, se etter lekkasjer eller skader i ledninger og koblinger.
5

Sjekk for lekkasjer under motoren, i tillegg til på slanger og koblinger, og hvis du har mistanke om en lekkasje, men kan ' t finne en, være oppmerksom på at det kan være en lekkasje i hydroboost system, som kan kreve reparasjon hos forhandleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124244.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil