Hvordan lage en Motor Home titt ny

Er din motor hjemme begynner å vise sin alder? Hvis din motor hjemme begynner å se litt lang i tannen og du ønsker å gjenopprette den til å se helt nye, en god vår rengjøring og en liten bit av albuen fett er alt du måtte trenge. Her er noen trinn som du kan ta for å bidra til å gjenopprette din motor hjem til sin tidligere ungdom. Du trenger
Soap
Noen Soft Rags eller håndklær
En Polering Agent
Wax
et nytt sett med dekk
Vis flere instruksjoner
1

Vask bobil. Dette kan virke innlysende, men vaske motor hjem er et godt første skritt å ta. Prøv å unngå å bruke noen vaskemiddel som inneholder alkalier eller ammoniakk, da disse kan skade overflaten av bobil. Når du vasker, bruk en frotté håndkle eller noe med et ikke-slipende overflate som ikke vil skrape metalloverflater.
2

Poler metaller på din bobil. Denne lille detalj kan bringe tilbake mye av glans og glans som bobil hadde da du kjørte den ut av mye. En polering agent, en myk klut, og en liten bit av albuen fett kan gå en lang vei her. Påfør en liten bit av poleringsmiddel og gni den i en sirkulær bevegelse med en myk klut til du får ønsket effekt. Polering kan fjerne noen gamle rusk og oksidering fra ytterkledning på din bobil.
3

Fullfør opp utvendig med en god voks jobb. Når du har utsiden av bobil ser rent og skinnende, etterbehandling jobben med en god voks vil bidra til å beskytte utsiden av bobil. Det vil også holde en god og sunn glans til det. Påfør litt voks til overflaten og buff den i bruk en myk klut.
4

Endre dekkene. Et nytt sett med dekk kan også hjelpe bobil ser nye.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124207.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil