Slik feilsøker styringen i en Ford Focus

The Ford Focus erstattet Escort som sin nordamerikanske kompakt bil i 2000 årsmodell. Feilsøking styresystemet i alle modeller av Ford Focus er en pågående prosess og er en viktig del av å holde bilen kjører jevnt og trygt. Du trenger
Mercon ATF væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk væskenivået hver 6. måned med væsken kaldt å sørge for at reservoaret er full av " MAX "-merket og det er ingen tegn til luft i linjene eller væske forurensning. Bruk Mercon ATF væske og ikke rist væsken for å unngå lufting. Aldri la væskenivået faller under "MIN" merket. Du bør også sjekke linjene for løse forbindelser og lekker.
2

Roter dekkene regelmessig, balansere hjulene og holde fronten i riktig justering. Kontroller at trykket er jevnt og dekkene er i god stand. Vedlikeholde dekkene kan hindre en rekke felles styring problemer.
3

service og inspisere styring linkage hver 30.000 miles. Kontroller at komponentene er ikke for løst eller for stramt og ikke viser tegn på slitasje. Hold komponentene på riktig smurt. Sjekk montering muttere og bolter for å sikre at de ikke er for løs.
4

Inspiser pressbolt og rattstamme hvis du støter vandrende eller trekke til den ene siden. Sticky bremsekalipere eller overdreven brems varme kan også føre til at bilen til å trekke.
5

Kontroller servostyring belte hvis rattet glipper eller viser seg vanskelig å slå. Hvis dette ikke løser problemet sjekk servopumpe trykk og se etter lekkasjer i styringsgruppen rack. Steering glidning kan også være forårsaket av ødelagte styringsgruppe rack mounts.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124294.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil