Hvordan å opprettholde en bil Air Conditioner

Hvis du noensinne har satt ned på en varm skinn sete, kan du attest til det faktum at biler i gjennomsnitt kan nå 130 grader fra å sitte i solen. På varme dager, de fleste av oss hoppe inn i bilen og sprenge klimaanlegget så snart bilen starter. Det er derfor det er viktig å opprettholde bilens air conditioner. Instruksjoner
en

Les instruksjonsboken til bilen din, som generelt har en vedlikeholds liste som dekker typisk levetid på deler til bilen din. Bilens air conditioner har flere deler som inkluderer kompressor, fordamperen, slanger og belter som til slutt slites ut. Du må erstatte disse i henhold til vedlikehold guide eller ved første tegn på slitasje å holde klimaanlegget knirkefritt.
2

Ha en mekaniker inspisere klimaanlegget hver vår. Kompressoren drivreim må inspiseres for skader og stramming justeres. Nivået av kjølemediet må kontrolleres og skiftes ut hvis nødvendig. Alle slangene skal inspiseres for herding, bobler, sprekker eller lekkasjer.
3

Opprettholde den klimaanlegg kjølevæske press ved å kjøre klimaanlegget en gang i måneden i ti minutter. Dette bidrar til å hindre at slangene herding og selene sviktende. Du må slå på klimaanlegget til kuleste innstilling og høyeste viftehastighet.
4

Tørk ut fordamperen kjerne når du kjører klimaanlegget for en lengre periode. Du må kjøre bilens avriming i fem til ti minutter for å rense ut eventuelle akkumulerte fuktighet. Dette hindrer også mugg og lukt i systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124132.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil