Hvordan holde Mus ut av bilen

Mus elsker å hekke i biler og forårsake skade ved å tygge gjennom isolert ledning og interiør møbeltrekk. Mus tygge hull i setetrekk og tak stoff. Den gnagere fnugg hette isolerende materiale og plasser for hekkende materiale. Mus kan skape kaos i en bil som er lagret i årevis. De vil flytte inn og ødelegge en bil i løpet av noen uker, spesielt i høst og tidlig vinter. Mus reir tette slanger, luftkanaler og luftrensere. Når musene seg fast og dør i dashbordet eller duct arbeid, gjennomsyrer lukt i bilen i flere uker. Du trenger:
Kobber eller stål mesh
Bil shampoo
Cat
Rat terrier
Snap-feller
Walk-in feller
Lim-feller
Bait
Lighter eller fyrstikker
Bait stasjoner
Vis flere instruksjoner
en

Mouse bevis garasjen eller lagerområde ved å forsegle opp noen hull, sprekk, sprekk eller åpning av noe slag mer enn 1/4 tommers tvers. Skjær deler av kobber eller stål netting for å dekke åpningene. Spiker eller stift mesh sikkert. Inspiser hele bygningen, innvendig og utvendig, fra topp til bunn. Som du sjekke bygningen, husk at mus er gode klatrere og kan gå en bygning under takskjegget eller høyere opp.
2

Eliminer noen kilde til mat i bilen. Rengjør innsiden grundig for å fjerne alle spor av mat som vil tiltrekke seg mus. Se under og mellom setene for biter av fast food hamburger, brød eller pommes frites. Bli kvitt de pakker av ketchup og andre krydder, kan musene lukte dem. Shampoo sølt drikke og sauser ut av tepper og møbeltrekk. Holde bilen ren for å unngå å tiltrekke mus ved sin skarpe luktesans.
3

Rull opp vinduene og lukke alle utenfor vents om natten for å nekte enkel tilgang til nattlige mus. Parker bilen vekk fra steder som besøkes av mus, for eksempel hauger av tømmer eller ved. Beskytte en bil i lagring for skadedyr ved å la en katt bor i bygningen eller sove der om natten. Få en god mouser, ikke alle katter er flinke til å fange mus. Innføre en rotte terrier som er kjent for å jakte mus inn i bygningen.
4

Set feller i og rundt bilen for å fange og drepe mus prøver å leve der. Start med den standard snap-felle. Agn det med peanøttsmør eller bacon. Stek agnet med en fyrstikk eller lighter for å styrke sin aroma. Bytt til en walk-in type felle når musene lære å ta agnet av snap-fellen uten å sette den av. Sjekk fellene daglig og kast mus skrottene umiddelbart.
5

bruke lim styrene å fange mus når de har lært å unngå andre typer feller. Plasser lim styrene mot vegger og bak gjenstander. Sett dem uansett hvor du ser ekskrementer eller andre tegn på mus angrep. Forgifte mus hvis de vedvarer. Sett bokser eller pakker med rottegift i tilbaketrukne, out-of-sight områder. Plasser dem ca 10 meter fra hverandre. Bruk en single-fôr agn for å eliminere gnagere raskt. Beskytte barn og kjæledyr ved å bruke barnesikring lokkematstasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124509.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil