Slik fjerner du en bil dørvinduet Crank

Mange biler fortsatt bruke en manuell sveiv for å kontrollere vinduer i stedet for elektriske brytere. Hvis bilen din har et vindu sveiv og du må fjerne døren trim panel, er vinduet sveiv det første du trenger å koble fra. Spaken holdes på plass med en C-formet festeklipset inne innredningspanelet, som er festet til veiven er sirkulær senter. Det er et par måter å koble fra dette klippet og fjern sveiv, men det enkleste kan være med en krok-formet verktøy fra en auto deler butikken. Du trenger
Hooked verktøy for fjerning eller butikk fille
Vis flere instruksjoner
en

Roll vinduet hele veien ned. Legg merke til den nøyaktige plasseringen av håndtaket er i for reinstallering.
2

Se etter et dekorativt dekke i midten av vinduet sveiv. Lirk dette av å finne en skrue, ta ut skruen og trekk håndtaket. Denne metoden brukes bare på noen svært gamle modellen biler som eldre Volkswagen Beetle.
3

Sett inn en hekta verktøy i mellom rommet mellom sveiv underside og døren trim panel. Sett den sidelengs fra venstre og ser på det å henge seg opp på festeklipsen.
4

Skyv nedover på verktøyet mens jiggling vinduet sveiv litt i begge retninger til du føler klippet løsne. Trekk deretter sveiv ut av utstyret sitt.
5

Bruk en butikk fille eller lignende klut for å fjerne klippet hvis du ikke har et egnet verktøy. Sett kanten av fille inn i mellomrommet mellom sveiv og panel og dra den opp og ned for å løsne klipsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124542.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil