Slik fjerner en slange fra bil Termostat

Endre termostat i bilen er noe du kan gjøre selv. Det krever ikke spesialverktøy når du fjerner slangen for å få tilgang til termostaten. Alt som trengs er litt kunnskap og litt tid. Instruksjoner
en

Finn den øvre radiator slangen når du forbereder å fjerne slangen skjema bilen termostat. Det bør være like bak radiator i fronten av bilen.
2

Plukk opp et par skrustikke grep, og klem klemmen på slangen som ligger like bak radiatoren. Fordi klemmen er under permanent spenning, vil du trenger for å presse endene av klemmen før du flytter den. Sett klemmen tilbake for å løsne slangen som du forbereder å fjerne slangen fra bilen termostat.
3

Løsne klemmen på radiator slangen nær termostathuset på samme måte som trinn 2.
4

Ta tak i slangen rett bak radiatoren og vri det opp og ned som du putt den bakover. Gjør det samme med slangen bak radiatoren. Hvis du må, kan du skli en flat skrutrekker mellom enden av slangen og termostathuset å hjelpe deg å fjerne slangen fra bilen termostat.
5

Vri slangen ut fra termostaten boliger. Hold begge endene av slangen opp som du løfter den fri fra motoren slik at ingen kjølevæske strømmer ut, så tømme slangen innholdet i en beholder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124204.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil