Hvordan sikre et batteri Clamp

Å sørge for at batteriet klemmer på bilen din er sikker sikrer at de elektroniske komponentene i bilen din, inkludert dynamoen, har nok strøm til å fungere skikkelig. Dette er en gjør-det-selv-jobb. Det er viktig for deg å være sikker på at den positive terminalen er alltid festet før den negative terminalen. Du trenger
Skiftenøkkel
korrosjonshindrende spray
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at bilen er slått av og tastene er ute av tenningen. Aktiver parkeringsbremsen eller nødbrems. Trekk hetten låsearmen for å frigjøre den primære låsen for panseret ditt. Finn den sekundære utløseren, og slipp den. Dette ligger bak grillen av noen biler og rett over grillen i andre. Fest hette med sikkerhet bar.
2

Kontroller batteripolene kabler og batteriet innleggene skader og korrosjon. Hvis du ser noen skade, erstatte ødelagte deler før du fortsetter. Eventuelle korrosjon bør rengjøres før du fester batteriet klemmer.
3

Skyv positive batteriklemmen over positive batteripolen. På de fleste biler er det positive batteri klemmen festet til den røde kabelen. Se på siden av hvert innlegg på batteriet. Den positive batteripolen innlegget er merket med et plusstegn (+) eller bokstaven P. Stram den positive batteripolen klemme en skiftenøkkel. Når du har strammet den så mye som mulig, prøve å vrikke klemmen. Hvis den beveger seg lett, må du stramme den mer.
4

Plasser negative batteriklemmen på minuspolen. Denne klemme er festet til den sorte ledningen. Minuspolen innlegget er merket med et minustegn (-). Eller bokstaven N. Fest negative batteri klemme på samme måte som du strammet den positive batteriklemmen
5

Spray begge batteripolene klemmer med et anti-korrosivt spray. Dette beskytter av batteripolene og klemmene fra å bli korrodert. Korrosjon kan føre til redusert batterikapasitet.
6

Lukk panseret og prøver å starte bilen. Du må stille klokken og andre elektroniske komponenter i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124226.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil