Hvordan male en Chevy Truck

For gjør-det-yourselfer som lurer dypt inne mange av oss, kan hjem prosjekter være morsomt og givende. Fikse biler, maleri hus, landskapsforming og andre aktiviteter kan alt gjøres av amatører altmuligmann. Ett prosjekt som krever litt dyktighet samt tid er å male en bil eller lastebil. Dette innebærer litt tålmodighet, utstyr og innsats for å få det akkurat. Du trenger
Paint
Paint sprøyta
Ansiktsmaske
Tarp for gulv
maskeringstape for maskering ikke-maleri overflater
fin og medium sandpapir
Strøm sander
Håndklær
Klar plast plenen poser
Bondo for noen hull eller pocks
Anti-rust primer maling
Garasje, hvis mulig
Vis flere Instruksjoner
1 < p> Vask bilen med en mild såpe og vann blandingen som skal fjerne eventuelle rester. La den tørke. Iført en pustemaske, bruker den fine sandkorn belte sander å begynne å fjerne eksisterende lag med maling. I trange steder må du kanskje bruke faktiske sand papir for å unngå å skade krom eller elektriske linjer. Du kan også trenge å fjerne fender å komme under lastebilens front og sand hjulet brønner i tillegg. En fin stålull er flott for vanskelig tilgjengelige områder.
2

Skrubb slipes lastebil med fuktige håndklær for å fjerne all maling på overflaten støv og rust. Gjør en nøye inspeksjon av kroppen av lastebilen. Sjekk hjulet brønner, under støtfangeren, porten, under førerhuset og rundt dørkarmen for rust. Hvis funnet, bruker finkornet sandpapir for å fjerne lys rustflekker og en tyngre strø for dype rustflekker. Det kan være nødvendig å slipe dypt nok til å forlate et lite innrykk. Reparere dette med Bondo eller en annen ramme epoxy og glatt det ut til å matche overflaten av lastebilen. Hvis du har tilgang til en garasje og ekstra plass, kan det være lurt å fjerne sengen fra lastebil til sand og spray det separat.
3

Prime lastebil med en anti-rust primer spray. Hvis det overhodet er mulig, gjør dette og maleriet i en garasje der du ikke vil være prisgitt elementene. La anti-rust å tørke etter at du har jevnt malt to strøk av den. Kontroller at du har sprayet understellet og undersiden av sengen, så vel, hvis du har besluttet ikke å fjerne den.
4

Mask av krom deler, alle lysene, dørhåndtak, trim , grill og dekk. Bruk de klare plastposer kuttet åpen for å dekke dekk og felger. Dobbeltsjekk at du har tettet alle de maskerte områdene godt. Ta på seg pustemaske og tarp gulvet.
5

Paint med lange, frem og tilbake bevegelser. Ikke stopp eller stall i et område som drypper kan forekomme. I sprekkene og rundt sengen, hvis det ikke skal fjernes, trekker tilbake på sprøyter og tillater en fin tåke for å akkumulere. Dette vil få en god pels uten noen drypp. Sørg for at du får inne i dørene samt gate for kontinuitet av farge.
6

Tørk bilen i en garasje i minst 24 timer. Fjern forsiktig maskeringstape og posene over hjulene. Legg noen retusjering som kan ha blitt oversett med en liten, fin pensel og glatt svamp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124227.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil