Hvordan diagnostisere en kjølevæske lekkasje

Hvis bilen din er lekker noe du er usikker på, ta noen minutter på å kontrollere væsker. Holde et øye med bilens interne temperaturen bevarer motorens levetid. Les videre for å lære å diagnostisere en kjølevæske lekkasje. Instruksjoner
en

Kjølevæske er brennbart. Kontroller kjølevæske nivåer i bilen når det er kjølig. Hvis motoren er varm, kan det eksplodere kjølevæske når du åpner lokket.
2

Finn reservoaret merket kjølevæske under panseret. Se på siden av den for en streken. Det står som regel 'kald nivå "eller har et merke hvor nivået må være når motoren er kald.
3

Tilsett litt kjølevæske til streken, og se etter eventuelle kjølevæske i overløpskammeret plassert under reservoaret.
4

Se tilbake under panseret på en dag eller to for å se om kjølevæskenivået har gått ned igjen. Hvis det har en lekkasje er en mulig årsak.
5

Hold et øye med temperaturmåleren. En bil tapende kjølevæske går varmere enn normalt. Hvis det er en uvanlig lukt eller røyk, som også er en indikator på problemer med kjølevæske. Få bilen til en butikk for nærmere inspeksjon.
6

Merk søl og lekkasjer under stedene du park. Når du ser en dam av grønt farget væske det er vanligvis en lekkasje. Beveger hånden seks inches fra vanndam å lukte det. Kjølevæske har en lukt som noen beskriver som svovel eller søt.
7

Lytt etter en plystrende lyd. En motor lekker kjølevæske kan lage en høy pipelyd kokende lyd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124165.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil