Hvordan forbedre KM på en Dodge lastebil

Hvis det er én ting alle ønsker å gjøre med sine biler, er det bedre kjørelengde. En Dodge lastebil kan være kjent for ikke å være den mest økonomiske bilen, men det er visse ting eierne kan gjøre for å forbedre sin gass kjørelengde på sine Dodge lastebiler. Noen av dem er generiske til alle biler, slik at andre lastebil eiere lære av disse tipsene også. Instruksjoner
en

Drive innenfor fartsgrensen. De fleste biler har blitt utviklet for å være mest drivstoffeffektive på ca 55 til 60 miles per time. Hvis du finner deg selv kjører fortere enn dette, er din drivstofføkonomi sannsynlig å lide. En annen vurdering er din akselerasjon hastighet. Hvis du har en tung fot i kryss, bruker du mer gass enn noen som akselererer moderat.
2

Sjekk dekkene. En enkel dekk trykkmåler vil koste deg mindre enn $ 10 og vil vare i lang tid. Sjekk brukerhåndboken for det anbefalte dekktrykket for lastebil og fylle dekkene til det punktet. Hvis dekkene er eldre, kan det være lurt å ta seg tid til å sjekke trykket en gang i uken for å sørge for at luften holder.
3

Få en melodi. Tenk på bilens motor som en maskin. Hvis det ble sittende i stua, vil du høre alle de små rangler og lyder som indikerer problemer i en motor. Sørg for at olje er bra, endre luftfiltre og drivstoff-filtre på timeplanen, holde riktig konsentrasjon av kjølevæske i radiatoren, og sjekk at alle slanger er festet ordentlig. Ha tennplugger og oksygen sensor kontrollert. Hver av disse hjelp bidra til bedre gass kjørelengde.
4

Empty din lastebil. Hvis du bærer rundt ekstra vekt, har din lastebil til å jobbe hardere for å flytte. Se deg rundt og se om du virkelig trenger å være bærer ting du bærer. Hvis du ikke er en entreprenør, vurdere nødlanding tung verktøykasse.
5

Drive med trafikken. Hvis du er den type sjåfør som alltid ønsker å være på forsiden av pakken, betyr det at bilen står overfor den største motstand og bruker mest drivstoff til å gjøre det. Hold deg bak bilen og bruke cruise control når du er på lange stasjoner. Det vil hindre deg fra plutselige økninger og reduksjoner i akselerasjon som fører til lavere gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124504.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil