Finne ut om din bil Er Front-eller bakhjulsdrift

Generelt vil lastebiler, varebiler og store biler med store motorer har bakhjulsdrift. Mindre, økonomi og kompakte biler er oftest forhjulstrekk. Men du trenger ikke å gjette hvilken du har - finne ut selv. Instruksjoner
en

Forstå at forhjulsdrift betyr kraften fra motoren og girkasse går til forhjulene, bakhjulsdrift betyr at strømmen går til bakhjulene. Fire hjul, eller all-wheel, betyr drive alle fire hjulene drives.
2

Åpne panseret.
3

Finn fronten av motoren . Fronten av motoren er alltid der beltene er lokalisert.
4

Look å se om fronten av motoren er ved fender (side av bilen). Hvis ja, så du har forhjulstrekk.
5

Sjekk om fronten av motoren er ved radiatoren og grillen (foran bilen). Hvis ja, da har du bakhjulsdrift.
6

Se under bilen i nærheten av hver forhjulet. Hvis du ser en aksel med en gummistøvel (kalt CV boot) på hver ende går inn i hjulet, så du har forhjulstrekk.
7

Se under bilen mellom bakhjulene. Hvis du ser en stor, metall, gresskar-formet ting (det kalles differensial) med to aksler kommer ut hver side, så du har bakhjulsdrift.
8

Sjekk både under panseret for plasseringen av motoren og under bilen for akslene for å være sikker, fordi ikke alle biler følger reglene for motor posisjon og front-eller bakhjulstrekk (se tips nedenfor for eksempler på biler med varianter av denne regelen).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124079.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil