Hvordan søke utbedringsfarge for bil Riper

Malingen på bilen din er utsatt for utallige farer. Over tid, produserer støv i vinden hårfine riper som detaljering kan bli kvitt. Imidlertid er en kollisjon med en handlevogn på supermarkedet parkeringsplassen annen historie. Følg denne guiden og lære å anvende touch-up maling til bilen din og bli kvitt maling chips og de større riper. Du trenger:
Såpe og vann
Wax og fett remover
Automotive maskeringstape
Automotive kroppen primer
220 - og 600-sandpapir
Paint penn
Automotive klar frakk
1000-sandpapir
Automotive rubbing compound
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen på et trygt sted og sørge for at temperaturen ikke er under 40 - grader Fahrenheit. Finn alle riper du trenger for å ta opp på bilen din slik at du kan jobbe med dem alle gjennom hele denne prosessen.
2

Vask riper og umiddelbare området rundt med såpe og vann, deretter bruker voks og avfettingsmiddel. Dekker området rundt scratch med bil maskeringstape. Hvis scratch viser den nakne overflaten av metall eller plast området du behandler, gå til trinn 3.. Hvis annet, gå til trinn 4..
3

Spray scratch med tynne strøk med primer og la det tørke i henhold til instruksjonene fra produsenten. Tørketiden kan variere avhengig av omgivelsestemperaturen. Slip primeren med 220-sandpapir og avslutt med 600-grit vått og tørt sandpapir.
4

Rengjør primet område av støv før maling. Trykk på spissen av pennen maling på en ren, hard overflate for å starte malingen strømmer. Rengjør overflødig maling fra tuppen med en ren fille, deretter bruke tre eller fire tynne strøk for å ripete området. La malingen tørke helt, etter produkt produsentens anbefaling.
5

Spray malt med bil klarlakk. Påfør flere tynne strøk og la det tørke etter produkt produsentens anbefalinger. Sand området ved hjelp av 1000-sandpapir og vann. Arbeid malt området til en glatt overflate.
6

Rengjør området av støv. Gjelder rubbing compound til den malte området for å gi den en glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124480.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil