Hvordan erstatte en Rear baklys

baklys forsamlinger inkluderer omvendt lamper, slår signal lamper og parkeringslys, og lys. Før du bytter ut en hale lys, bestemme hvilken type lys du trenger. Snarere enn å betale en mekaniker til å installere den nye lampen, bør du vurdere å gjøre jobben selv og spare penger. Det er en enkel prosess så lenge du har rett skrutrekker. Du trenger
Baklys lampe
skrutrekker
Rag
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en bakre baklys designet for ditt kjøretøy. Vite merke og modell år av bilen, og hvilken type lys må skiftes ut.
2

Åpne bagasjerommet på en bil (eller bakluke på en lastebil) og finne Løsne festene på baklys montering. Åpne den bakre baklys montering med riktig skrutrekker. Du trenger kanskje en torx-hode driver å løsne festeskruene for å komme til haleroten lys lampe. Manøvrere baklys forsamlingen ut av huset sitt for å få tilgang til lampe stikkontakter.
3

Twist stikkontakten og trekk det fra halsbåndet. Fjern den utbrente lyspæren fra sokkelen ved å vri den mot klokken. Hold kontakten fast mens du fjerner lampen å unngå å skade kontakten eller ledningene som forsyner den med strøm.
4

Sett inn en ny lyspære ved å dreie den med klokken til den er sikker. Test lampen før du bytter forsamlingen.
5

Plasser kontakten og baklys lampe inn i forsamlingen og vri kontakten med klokken for å stramme. Tørk ned på baksiden av forsamlingen og socket ender med en fille hvis det er skitt eller rusk. Bytt Løsne festene. Test baklys igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124484.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil