Om Spylevæske-Vaskemaskin Pumps

Vindusviskere krever en frontruten vaskemaskin, et system som bruker en pumpe til å produsere frontruten vann væske, for å fungere skikkelig. Systemet gjør at frontruten bladene til å tørke av vinduet på en flytende måte. Uten frontruten-vaskemaskinen pumpe, ville væsken ikke evakueres og knivene vil ikke fungere skikkelig. Betydning

Motorkjøretøyer bruke ett femtinitti vindusviskerne å feie over hele forsiden og, i noen tilfeller, bak vinduene i et kjøretøy. Den feiende bevegelse brukes til å effektivt tørke bort regn og rusk. Som pålagt ved lov, må operative kjøretøy, for eksempel biler, busser, tog, fly og jetski, være utstyrt med vindusviskerne. Denne loven fungerer for å sikre at hver bilist opererer sin bil med en klar, uhindret utsikt over veien.
Geografi

Hundrevis av produsenter rundt om i verden produserer frontruten- vaskemaskin pumper, derimot, er Trico Products mest kjent og respektert. Trico vaskemaskin pumpe inventar omfatter 37 originalt utstyr style 12-volts pumper, inkludert modeller 11-529, 11-530 (hver forenlig med Caravan, Grand Caravan, Town & Country, Voyager, og PT Crusier).


Effects

De fleste frontruten vaskemaskin pumper kommer med betydelig slangelengde, overflødig lengde som ikke brukes kan være skjult i boksen ved siden av tanken. For enkel håndtering, utskifting frontruten-vaskemaskinen pumper pluggen inn i kabling av den opprinnelige pumpen.
Hensyn

ligger på nedsiden av vanntanken, frontruten-vaskemaskinen pumper produsere en frontruten vaskemaskin væske som smører og gjør at feiende bevegelse av frontruten kniver. Denne væsken blir så brukt til rene bugs, skitt, skitt, rusk og innskudd fra vinduet. Avhengig av modell, kan de fleste vaskemaskin pumpe kits produsere spray kraft fabrikken originalt utstyr (42psi er det anbefalte trykket for en 1 liters reservoar). De fleste utskiftingspakkene er produsert for å matche eksisterende vindusvisker systemer, avhengig av merke og modell av bilen selvfølgelig. Pumpene er enda effektive i tøffe kaldt vær, når det er nødvendig å løsne hard snø fra et vindu.
Fordeler

frontruten vaskemaskin pumper er vanligvis selges med et reservoar og pumpe kit. Settet er vant til for generelt vedlikehold og reparasjon av de opprinnelige og utskifting equipment.Some frontruten vaskemaskin pumper er eksklusivt for bakvinduer. Modeller med en front og bak vinduspusser /-spyler system vil være merket tilsvarende. Kontrollere delenummeret på eksisterende enhet - hvis bytting - før du bestiller
Size

frontruten vaskemaskin pumper kan kjøpes online på Amazon og Nextag eller i en. butikkjede som Target fra $ 6 for en grunnleggende manuelle versjonen til $ 21 for en vaskemaskin erstatning pumpe kit. Kommersielle modeller som Liquidynamics Air Double Membran Pump kan kostnadene så mye som $ 300 online.
Warning

Sikre riktig kjøresikkerhet med en ny eller utskifting frontruten-vaskemaskinen pumpe. En ødelagt vaskemaskin pumpe kan føre til en ulykke på grunn av dårlig sikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124401.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil