Hvordan å hoppe starte en bil

Du setter deg i bilen, vri om nøkkelen og ingenting skjer. Bilen batteriet ikke har nok strøm til å aktivere den høye strømstyrken motor. Du trenger et hopp, en effektøkning fra en annen bil batteri. Slik setter det opp. Du trenger
startkabler
Vis flere instruksjoner
en

Park en bil nær nok til deg slik at startkabler vil komfortabelt nå både bilbatterier. Åpne hetter på både biler og fest dem med prop stenger. Bilen som leverer hoppe bør stenges av, ikke kjører.
2

Clamp ene enden av startkabler bort på bilbatteriet av bilen som gir strøm. Koble den positive (eller rød) klemmen til den positive (eller rød) batteri innlegget først. Sørg for at de andre endene av kablene ikke berører hverandre. Koble den negative (eller svart) klemmen til den negative (eller sort) innlegg på batteriet.
3

Koble den andre enden av kablene til bilens batteri ved å installere den positive klemmen på positive innlegg av dødt batteri. Igjen, sørg for at klemmene ikke berører hverandre. Kople den negative klemme til en ren bakken på motoren på døde bil eller direkte til batteriets negative. Koble den svarte klemmen på motoren vil redusere muligheten for en gnist rundt det tomme batteriet.
4

Start bilen som gjør det hopping og la den lade dødt batteri i 5 til 10 minutter. Deretter slås av motoren.
5

Slå nøkkelen i tenningen for å sikre at du kan starte bilen.
6

Fjern den negative klemmen fra bilen gir hoppe. Ikke la klemmene å røre. Fjern den positive klemmen fra samme bil.
7

Ta kablene ut av bilen får hoppe i samme rekkefølge, etterfulgt negativ med positive.
8

Slipp propellen stang og lukke hoods av begge bilene sikkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124129.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil